The Strokes Yeni Albümü Angles İle Yılın İyileri Arasına Girmeye Aday...

The Strokes bu kez büyük grup olma stresini atmış, eski günlere geri dönmüş. Grubun yeni albümü "Angles" yılın iyileri arasına girmeye şimdiden aday... Albüm Türkiye'de de yayınlandı.

5 senelik uzun bir aranın ardından The Strokes, yeni albümlerini "Under Cover Of Darkness" adlı çıkış parçasıyla müjdeledi. Şarkı, grubun resmi sitesinden ücretsiz olarak sunuldu ve binlerce kez dinlendi. Grup, bu şarkının daha sonra çekilen videosu ile de başarısını devam ettirdi. Radyolara 1 numaradan giriş yapan "Under Cover Of Darkness"ın ardından, The Strokes en büyük festival ve konserlerde "headliner" olarak performans sergiledi.

New York’un en iyi grubu The Strokes beklenen geri dönüşü olan “Angles” albümüne, "Machu Picchu" ile kusursuz bir giriş yapıyor. Eğlenceli melodisiyle "Taken For A Fool" ise ilk dinleyişte akıllara kazınıyor. Her biri Strokes klasiği olmaya aday, iyi kurgulanmış 10 şarkı Julian Casablancas'ın vokaliyle birleşince, The Strokes’un eski günlerini aratmayacak şekilde çarpıcı ve dinleyenlere rock müzik keyfi yaşatıyor.

Serkan Beyde

I am a YouTube expert and social media manager and have 5 years of comprehensive experience in video editing, social media management, and digital content creation.

READ MORE

No comments: